+31 (0) 183 500 765        info@eurooffshore.nl

Alunautic producten

Alunautic producten

Euro Offshore produceert onder de naam Alunautic verschillende aluminium boten van 3.55 tot en met 23.00 meter, elk model speciaal ontwikkeld voor een specifiek doeleinde. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De Alunautic boten worden geproduceerd volgens de laatste geldende CE voorschriften en/of kwaliteiteisen.

Alunautic bestaat uit de volgende modellen:
• Sportboten
• Werkboten
• Ribs
• Landingcrafts

De sportboten,wWerkboten en Ribs van Alunautic hebben een diepe V-boeg en zijn geschikt om op binnenwateren en op zee te varen. De sport- en werkboten en ribs kunnen op verzoek worden voorzien van een speciaal systeem om het drijfvermogen te verhogen. In de compartimenten plaatsen wij dan een EOS-schuimvullingset, waardoor de boten van Alunautic één van de veiligste in hun soort worden.

De Landingcrafts van Alunautic worden gemaakt met twee drijvers of met een combiromp. De Landingcrafts zijn beschikbaar in de lengte variërend van 5.50 meter tot en met 15.50 meter. Door de compartimenten van EOS-schuimvullingsysteem te voorzien, zijn ook deze Landingcrafts van Alunautic één van de veiligste in hun soort.

Voor meer informatie over de boten van Alunautic, als specificaties, bouwtekeningen en prijzen, kijkt u op www.alunauticboats.com.